hr en de it fr si cz hu sk pl ru

O nama

 O   N A M A

I N C O L L A  agencija za promet nekretninama, vrši usluge posredovanja kod dugoročnog najma,  zakupa i prodaje stambenih  i poslovnih prostora, apartmana, kuća i zemljišta na području  RH.

Sukladno zakonskim uvjetima posluje temeljem rješenja nadležnog Ministarstva gospodarstva, agencija INCOLLA nekretnine upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj  gospodarskoj komori. Također posjeduje  policu osiguranja od odgovornosti  u osiguravajućem društvu Allian, Zagreb d.d.

...Najveća motivacija su nam zadovoljni klijenti koji su zahvaljujući našem angažmanu pronašli svoj dom iz snova te nam se redovito obraćaju i preporučuju svojim obiteljima i prijateljima. Svoje usluge nastojimo pružiti po najvišim standardima a posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

Surađujemo s ovlaštenim Građevinskim obrtnikom koji vrši 25-godišnje usluge građevinskih radova na stambenim i nestambenim zgradama, završne građevinske radove, adaptacije, postavljanje podnih i zidnih obloga, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje. Sve navedeno po sistemu "ključ u ruke". Također nudimo usluge ovlaštenih Arhitekata, u svezi savijetovanja oko uređenja stambenog prostora,  te ostalih stambenih ili nestambenih jedinica. U suradnji s Odvjetničkim uredom, za potencijalne kupce radimo sve vrste Ugovora (najam, prodaja, zakup).


© 2016 sva prava pridržana, Incolla