hr en de it fr si cz hu sk pl ru

O nama

 Poštovani,

I N C O L L A  agencija za promet nekretninama, vrši usluge posredovanja kod dugoročnog najma,  zakupa i prodaje stambenih  i poslovnih prostora, apartmana, kuća i zemljišta na području  RH.

Sukladno zakonskim uvjetima posluje temeljem rješenja nadležnog Ministarstva gospodarstva, agencija INCOLLA nekretnine upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj  gospodarskoj komori. Također agencija posjeduje  i policu osiguranja od odgovornosti  u osiguravajućem društvu Allianz, Zagreb d.d.

...Najveća motivacija su nam zadovoljni klijenti koji su zahvaljujući našem angažmanu pronašli svoj dom iz snova te nam se redovito obraćaju i preporučuju svojim obiteljima i prijateljima. Svoje usluge nastojimo pružiti po najvišim standardima a posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

Surađujemo s ovlaštenom Građevinskom firmom koji ima 25-godišnje iskustvo u izgradnji stambenih i  poslovnih  zgrada kao i završnim građevinskom radovima:  adaptacije, postavljanje podnih i zidnih obloga, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za sustav grijanja. Sve navedeno po sistemu "ključ u ruke".

Također, nudimo usluge ovlaštenih i renomiranih  Arhitekata u svezi savjetovanja oko uređenja stambenog ili poslovnog  prostora.

U suradnji s Odvjetničkim uredom, za potencijalne kupce radimo sve vrste Ugovora (najam, prodaja, zakup)

S poštovanjem,

INCOLLA agencija za promet nekretninama


© 2016 sva prava pridržana, Incolla