Premium Living Villas – Villa No 2@Istria, Bale (prodaja)

1.050.000 €
Bale, ,
Favorit
Vaši rezultati pretraživanja

Pregled

  • Ažurirano:
  • 22 svibnja, 2024
  • 213 m2
  • Godina izgradnje: 2022

Opis

Unikatna dizajnerska prizemnica Premium Living Villa No. 2, koja spaja tradicionalnu istarsku arhitekturu i moderan dizajn, nalazi se u maloj turističkoj općini Bale, smještenoj točno na pola puta između poznatih istarskih gradova Pule i Rovinja.
Smještena je u privatnoj ulici koja vodi do svega tri stambena objekta – tri vile iz projekta Premium Living Villas – Bale, čime garantira privatnost i mir u mediteranskom okruženju.
Villa je od mora i obale duge 10 km, udaljena svega 5 kilometara.

Sastoji se od dvije etaže; prizemlja i kata ukupne površine 230 m2 a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera. Cijelu etažu obilježava prostor boravljenja i opuštanja tzv. Living zone a koju objedinjuju tri prostorije spojene u jednoj dodirnoj prostornoj točki – dnevnom boravku sa blagovaonicom te kuhinja. Iz prostora dnevnog boravka ali i kuhinje, otvaranjem aluminijske pomične stijene osnovni životni prostor se nenametljivo nastavlja u prostor natkrivene ljetne kuhinje kao dodatnu zonu za opuštanje i druženje.
Villa se izdvaja od ostalih villa iz Premium Living projekta, posebnom SPA prostorijom sa saunom, odvojenim wc-om i tuš zonom. Nalazi se u prizemnom modulu odvojenom od ostalih prostorija staklenim hodnikom sa pogledom na zelenilo okućnice.

Bazen je sa svih strana okružen hedonističkim prostornim segmentima; s jedne strane ljetna kuhinja sa stolom za blagovanje na natkrivenoj terasi a s druge sunčalište se ležaljkama zaštićeno od vanjskih pogleda dodatnim modulom sa master bedroomom čime se osigurava mogućnost opuštanja sa maksimalnom privatnošću.
Villa se prema eksterijeru otvara i raskošnim bazenom sa grijanom vodom, dužine 9 metara, koristi najmoderniju tehnologiju tretiranja vode na bazi elektrolize soli bez uporabe klora, a čime se konstantno održava visoka kvaliteta vode i pojednostavljuje održavanje bazena.
Posebno pripremljeno hortikulturno okruženje mediteranskog bilja te travnjak čije vječno raskošno zelenilo osigurava sustav automatskog navodnjavanja, koristi se također kao sunčalište na nekoliko pozicija oko ville.

Vila se ističe ultimativnim dizajnom interijera te će biti opremljena vrhunskim dizajnerskim namještajem i opremom visoke kvalitete a kupac se u ovom trenutku uključuje u odabir svih interijerskih stavki prema svojim željama. Na renderu je prikazano jedinstveno dizajnersko rješenje premium kvalitete poznatog hrvatskog majstora dizajna.
Specifičan dizajn interijera obilježila je svijetla boja zidova uz prirodne materijale poput prirodnog istarskog kamena i drva a pod je obložen visokokvalitetnim četkanim hrastovim parketom.

Vila je u cijelosti pokrivena sa sustavom podnog grijanja (sve prostorije) dok je u predzimskom razdoblju grijanje moguće i sa klimatizacijskim inverter jedinicama. Svaka prostorija u villi ima svoju dizajnersku unutarnju klimatizacijsku inverter jedinicu Daikin.
Villa je opremljena sustavom videonadzora s mogućnošću upravljanja putem smartphonea, alarmnim sustavom, video portafonom, daljinskim otvaranjem ulazne kapije parkinga, Wi-Fi sustavom.

Uz najvišu klasu specijalnog fasadnog sustava BAUMIT; u laganom tonu zemljane boje, villa će dobiti energetski certifikat visoke klase A, što dovodi do ugodnog življenja uz minimalnu potrošnju energenata. Svi otvori na villi su od renomiranih proizvođača; aluminijski otvori njemackog brenda WICONA

Pristup vili je osiguran sa privatne prometnice a ograda te kolni i pješački ulaz pokretani elektromotorom na daljinsko upravljanje, izrađeni su od najtoplijeg ekološkog metalnog materijala Cortena – nisko legirane vrste čelika, koja u kontaktu sa zrakom i vodom stvara jedinstvenu boju hrđe.
Villu grade i opremaju lokalni izvođači i dobavljači koji posluju i žive u okruženju te kupcu ostaju na raspolaganju za sve buduće servise i potencijalne hitne intervencije.

Adresa: Bale
Grad:
Naselje:
Županija:
Poštanski broj: 52211
Država: Hrvatska (Hrvatska)
Otvori u Google kartama
ID nekretnine: 20138
Cijena: 1.050.000 €
Veličina nekretnine: 213 m2
Veličina parcele: 712 m2
Godina Izgradnje: 2022
Veličina Garaže: 3 auta
Indomio geo ID naselja: Bale — Bale [463441]
Njuškalo/Index geo ID naselja: Bale — Bale — Istarska [2891]
RealEstateCroatia geo ID: Bale - Bale — Istarska [70]
Dozvole i potvrde
Građevinska dozvola
Uporabna dozvola
Vlasnički list
Ostale značajke
Balkon/terasa
Bazen
Namješten
Parking
Sauna

Kontaktiraj me

Zakazati termin razgledavanja?
Poziv 099/7511- 821 WhatsApp

Usporedite oglase

Iva Žvigač