Otkrijte s nama svijet nekretnina

Vaši rezultati pretraživanja

Ekspertiza i iskustvo

INCOLLA Real Estate Group licencirana je agencija za promet nekretninama koja vrši usluge posredovanja kod dugoročnog najma, zakupa i prodaje stambenih i poslovnih prostora, apartmana, kuća i zemljišta na području Republike Hrvatske.

Sukladno zakonskim uvjetima posluje temeljem rješenja nadležnog Ministarstva gospodarstva, agencija INCOLLA Real Estate Group upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Agencija posjeduje i policu osiguranja od odgovornosti u osiguravajućem društvu Allianz, Zagreb d.d.

Najveća motivacija su nam zadovoljni klijenti koji su zahvaljujući našem angažmanu pronašli svoj dom iz snova te nam se redovito obraćaju i preporučuju svojim obiteljima i prijateljima. Svoje usluge nastojimo pružiti po najvišim standardima a posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

Partnerska mreža Grupe

Surađujemo s renominiranim arhitektonskim uredima što uključuje analize parcele, idejne projekte, glavne projekte, ishođenje građevinskih dozvola, izvedbene projekte, nadzor-ishođenje uporabnih dozvola, projekt interijera, 3D vizualizacije-elaborate etažiranja.

Na zahtjev pravne ili fizičke osobe nudimo usluge geodetskog vještačenja, geodetsku izmjeru, izradu nalaza i mišljenje stalnog sudskog vještaka.

Surađujemo s ovlaštenom građevinskom frmom koja ima 25-godišnje iskustvo u izgradnji stambenih i poslovnih zgrada kao i završnim građevinskom radovima: adaptacije, postavljanje podnih i zidnih obloga, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za sustav grijanja. Sve navedeno po sistemu “ključ u ruke”.

Surađujemo s renominiranim odvjetničkim uredima na najvišoj profesionalnoj razini. U suradnji s odvjetničkim uredom, za potencijalne kupce radimo sve vrste Ugovora (najam, prodaja, zakup).

Vršimo izradu kuhinja po mjeri i usluge opremanja vašeg doma.POŠALJITE UPIT

Kontaktirajte nas

Usporedite oglase